Намери ни
To Top

От Барселона предложили двама централни защитници на Ювентус

От Барселона са предложили Ерик Гарсия и Клеман Лангле на Ювентус, съобщава вестник “Спорт”. Испанският гранд е в трудна финансова ситуация и продължава да търси начини да се раздели с голяма част от ненужните играчи, които обаче за сметка на това получават доста сериозни възнаграждения. До този момент обаче единствено Самюел Юмтити се съгласи да прекрати контракта си по взаимно съгласие, след като се разбра с ръководството за компенсация. 

Двамата бранители пък не са желани от наставника на каталунците Чави и надеждите са да се вземат трансферни суми.


Ерик Гарсия бе привлечен от Манчестър Сити преди две години, но така и не успя да се наложи в състава на Барселона, а през миналата година записа 32 мача. Клеман Лангле пък бе под наем в Тотнъм през последната кампания, но също не впечатли с изявите си и “шпорите” продължават да се колебаят за неговото привличане.

Защитата на Ювентус определено има нужда от подсилване, след като привлеченият през миналото лято Бремер не оправда големите очаквания и може да напусне, а за Леонардо Бонучи това ще е последен сезон. В големи периоди от миналата кампания пък Масимилиано Алегри използваше схема с трима централни защитници, а Данило трябваше да играе в тройката в отбрана. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол