Намери ни
To Top

В ПСЖ притеснени, че Мбапе вече се е разбрал с Реал Мадрид

Шефовете на ПСЖ са все по-изнервени около неясното положение на Килиан Мбапе, съобщава пресата в Европа. Катарците вече категорично заявиха, че няма никаква възможност той да напусне без пари през следващото лято, когато изтича контрактът му с парижани. Те са сериозно притеснени, че нападателят вече се е разбрал за всички параметри около бъдещето си преминаване в Реал Мадрид, като част от сделката между двете страни е именно пристигането на френската звезда на “Сантиаго Бернабеу” със свободен трансфер, което ще му донесе солиден бонус при подписването. 

Именно на това смятат да се противопоставят на шефовете на ПСЖ, които се надяват да вземат поне около 180 милиона евро.


На практика обаче те нямат правен лост, с който да го принудят да напусне сега срещу трансферна сума или да подпише нов контракт, каквото бе другото условие на катарците. Поне засега от Реал продължават да следят отблизо ситуацията, но да не дават ясни индикации за своите намерения. “Лос бланкос” до момента похарчиха почти 130 милиона евро за нови футболисти, като привлякоха Джуд Белингам за малко над 100 милиона евро и Арда Гюлер за 20 млн.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол