Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot459881.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Емил Стоилов пред Sportal.bg: Надявам се, че с общи усилия ще компенсираме отсъствието на Везенков – Sportove
Намери ни
To Top

Емил Стоилов пред Sportal.bg: Надявам се, че с общи усилия ще компенсираме отсъствието на Везенков

Центърът на националния отбор на България Емил Стоилов говори пред Sportal.bg по време на тренировъчния лагер на тима в Правец. Той спомена бъдещите съперници на „лъвовете“ и липсата на новото попълнение на Сакраменто Кингс Александър Везенков.

„На пръв поглед може би ще ни бъде по-лесно срещу отбора на Норвегия, въпреки че сме в много по-подмладен състав от миналия път, но не смятам, че това е негатив.


Имаме достатъчно талант и от друга страна ще играем с много по-голям интензитет и мисля, че с това ще успеем да компенсираме отсъствието на опитни играчи като Чавдар, Станимир Маринов, Митко Димитров. 

С Австрия според мен ще бъде по-тежък мач, но се надявам, че ще се справим. Смятам, че на всички е ясно, че отсъствието на Александър Везенков ще се почувства страшно много от отбора, но се надявам, че с общи усилия ще компенсираме за неговото отсъствие“, сподели 213-сантиметровият баскетболист.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558