Намери ни
To Top

В навечерието на голямото дерби, Ван Гаал сподели как би успял да потопи Арсенал

Наставникът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал разкри, че основният проблем пред неговия щаб за предстоящото дерби с Арсенал в неделя е умората натрупана във футболистите.

В сряда червените дяволи имаха доста тежък двубой от груповата фаза на Шампионската лига срещу тима на Волфсбург, спечелен с 2:1.

„Като мениджър искаш да бъдеш подготвен за предстоящия двубой, но невинаги това е възможно, защото ти трябват свежи играчи. Решението на този проблем е просто – възстановяване, възстановяване и пак възстановяване.


Точно затова е и толкова трудно да се подготвим за предстоящия мач с Арсенал. Друго решение би било да направя промени в състава. Първо трябва да видим оценката на нашия кондиционен треньор, след което ще направя своя избор“, заяви Ван Гаал.

Холандецът също така не пропусна да похвали и бранителя Крис Смолинг, който се представя много силно от началото на сезона.

„Помагам му със съвети, с повече изисквания, с допълнителни тренировки. Показвам му как да бъде по-добър, но е много важно той да е готов на това и да го демонстрира на терена“, допълни наставникът на Манчестър Юнайтед.

Ощр от категория Футбол