Намери ни
To Top

Везенков: Пожелавам на Олимпиакос да остане на върха и догодина

Най-полезният играч в гръцкото първенство Александър Везенков изрази благодарностите си към всички хора, гласували за него във вота за MVP наградата. Българският национал спечели статуетката за трети път в кариерата си и се превърна в петия състезател, който я завоюва в последователни години след Никос Галис, Панайотис Фасулас, Димитрис Диамантидис и Ник Калатес.

“Искам да благодаря на всички, които ме избраха за най-полезен и най-популярен играч на сезона. Също така искам да благодаря на организацията на Олимпиакос, на президентите Панайотис и Йоргос Ангелопулос, на треньорите, на съотборниците ми и на всички, които работят в отбора и са неизменно до нас.


Без всички тях аз нямаше да спечеля всички тези награди. 

Много съм щастлив, че спечелихме титлата в Гърция. Работихме много здраво за това, играхме красив баскетбол и заслужено се качихме на върха за втора поредна година. Пожелавам здраве на всички отбори през следващия сезон и се надявам да направят интересно първенство без насилие и крайности. Пожелавам си Олимпиакос да остане на върха”, сподели Везенков.

Ощр от категория Баскетбол