Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot459117.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Матео Беретини загърбва социалните мрежи – Sportove
Намери ни
To Top

Матео Беретини загърбва социалните мрежи

Италианският тенисист Матео Беретини възнамерява да игнорира социалните мрежи по време на участието си на третия за година турнир от Големия шлем „Уимбълдън“.

27-годишният финалист в турнира за 2021 година иска да избегне негативните коментари от непознати в мрежите, но също така предпочита да не чете и положителни послания, тъй като счита, че това създава излишно напрежение.

„Хората вярват в мен, което е прекрасно, но също така стигнах до момент, в който осъзнах, че девет от 10 души, които коментират, след това пишат „Тази година ще спечелиш Уимбълдън“. Така че и аз трябва да се предпазя от подобни неща, защото това създава напрежение заради високите очаквания“, каза Беретини пред репортери.


„Смятам се за доста опитен, но не е лесно да се справя с всичко това“, каза още Беретини, който достигна до номер 6 в ранглистата, а сега е извън топ 35.

Той пропусна „Уимбълдън“ преди година, след като даде положителна проба за КОВИД-19, а сега стартира участието си на турнира във вторник срещу сънародника си и близък приятел Лоренцо Сонего.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558