Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot459027.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Миналогодишният финалист в Уимбълдън се отказа от участие тази година – Sportove
Намери ни
To Top

Миналогодишният финалист в Уимбълдън се отказа от участие тази година

Ник Кирьос, който през миналата година стигна до финала на Уимбълдън се отказа от участието си в турнира през настоящото му издание. Той бе включен в програмата на шампионата и въпреки контузията си трябваше да играе срещу белгиеца Давид Гофен в днешния 3 юли (понеделник) не по-рано от 16:30, но конттузия, която измъчваше тенисиста го принуди да се откаже броени часове преди да излезе на корта.

„Изключително нещастен съм, че трябва да се оттегля от тазгодишния Уимбълдън. Изпитах болка в китката през миналата седмица в Майорка и реших да премина през скенер, вземайки предпазни мерки по въпроса.


За съжаление, то се оказа, че имам скъсана връзка на китката. Направих всичко възможно, за да мога да играя на турнира и съм разочарован, че нямах нужното време за подготовка преди Уимбълдън. Ще се завърна и оценява подкрепата от феновете, както винаги съм го правил“ – написа Кирьос в профилите си в социалните мрежи.

Сега австралиецът ще бъде заменен в схемата от Фабиан Марожан, който по-рано тази година вдигна доста шум около себе си след като на Мастърса в Рим поднесе огромна сензация, отстранявайки Карлос Алкарас.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558