Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot458308.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сайнц и Леклер с нови турбини за Гран При на Австрия – Sportove
Намери ни
To Top

Сайнц и Леклер с нови турбини за Гран При на Австрия

Пилотите на Ферари Шарл Леклер и Карлос Сайнц ще използва своите трети турбо компресори от началото на сезон 2023 във Формула 1 по време на уикенда за Гран При на Австрия. За тях това няма да са единствените нови компоненти този уикенд, тъй като те ще използват още третите си MGU-H компоненти, като и турбините, MGU-H са лимитирани до четири бройки на година.

Нови компоненти ще имат още пилотите на Алфа Ромео и Хаас, които ще използват третите си двигатели с вътрешно горене за годината. За Кевин Магнусен и Нико Хюлкенберг от Хаас ще има и нови MGU-H компоненти, като за тях и за Валтери Ботас и Гуаню Джоу ще бъдат всички тези нови части ще са под №3 от четири разрешени за сезона.


Макс Верстапен и пилотите на Алфа Таури – Юки Цунода и Ник де Врийс ще използва своите втори от само две разрешение бройки контролна електроника и батерии за годината в хода на уикенда в Австрия.

Всички пилоти, които използват задвижващите системи на Ферари ще разчитата на своята четвърта от осем разрешени изпускателни системи за годината този уикенд.

Оскар Пиастри ще бъде единственият пилот, който ще използва нова скоростна кутия този уикенд. Австралийският пилот на Макларън ще разчита на своята трета от четири трансмисии за годината на „Ред Бул Ринг“.

Снимки: Imago

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558