Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot458294.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Безредиците в Париж повредиха тренировъчния център по водни спортове – Sportove
Намери ни
To Top

Безредиците в Париж повредиха тренировъчния център по водни спортове

Фасадата на тренировъчен център по водни спортове на Олимпиадата в Париж беше повредена по време на безредици, разтърсили Франция през нощта, съобщи компанията, отговаряща за инфраструктурата на игрите.

„Автобуси, паркирани близо до строителната площадка на плувния център Обервилие, бяха подпалени. В резултат на това фасадата на сградата претърпя леки щети“, казаха от компанията пред Ройтерс.

От компанията Солидео казаха, че обмислят предприемането на допълнителни мерки за сигурност на всички олимпийски строителни обекти, за да се предотвратят допълнителни щети.


Полицията извърши 667 ареста в цялата страна през нощта, след като насилието избухна и в Марсилия, Лион, По, Тулуза и Лил в третата нощ на протести срещу убийството във вторник от полицията на 17-годишен от алжирски и марокански произход.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558