Намери ни
To Top

Феран Торес не иска и да чуе за раздяла: Амбициран съм да се докажа в Барса

Нападателят на Барселона Феран Торес няма желание да напуска клуба. Той е трансферна цел на Астън Вила, но даде да се разбере, че предпочита да продължи на “Спотифай Камп Ноу”.

“Не знам за никакъв интерес или оферти към мен, защото смартфонът ми е на самолетен режим и не получавам нищо”, коментира Торес днес, цитиран от “Ас”.

Испанският национал не оправдава очакванията си след трансфера от Манчестър Сити и каталунците се надяват с евентуална негова продажба да освободят средства за нови попълнения.


Феран обаче има други планове: “На 10 юли ще се завърна от ваканция и започвам подготовка с Барса. Залагам на това, че ще съм в Барса, Барса и Барса”.

“Искам да покажа, че наистина съм добър футболист. Имах проблеми с контузия през миналия сезон. Наясно съм, че досега не успях да се докажа, но имах и някои добри мачове. Иначе психически съм силен като бик и никой не може да ме пречупи”.

“И все пак съм наясно, че в света на футбола се случва всичко и нещата бързо се променят. Днес си в Барселона, а утре…”, остави Торес отворена вратата за евентуална раздяла.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол