Намери ни
To Top

Барселона има кратък срок да стигне до споразумение с Миротич

Отборът на Барселона има по-малко от 72 часа, за да постигне разбирателство с Никола Миротич върху прекратяването на взаимоотношенията си с него. От 1 юли настоящият договор на черногореца с испански паспорт ще влезе в бюджета на каталунците за сезон 2023/24 и по този начин, дори и да се стигне до раздяла в началото на следващия месец, то “лос кулес” ще трябва да му изплатят оставащите 22 милиона евро под формата на възнаграждения.

Както е известно, Миротич има валиден договор с Барса за следващите две години, но въпреки това самият той обяви преди края на финалната серия в Лига Ендеса, че няма вариант при който да остане в клуба. Ако шампионите на Испания не стигнат до договорка с Миротич, то ситуацията ще бъде разгледана в съда, пише BasketNews.


В такъв случай е много вероятно Барселона да изплати целия обем на дължимото си към Миротич за следващите две години. Междувременно бившият играч на Чикаго Булс вече се опитва да си намери нов отбор, като желаещи за подписа му са Олимпиакос, Олимпия Милано, Монако и Цървена звезда.

Ощр от категория Баскетбол