Намери ни
To Top

Зидан: Бих искал един ден да тренирам Мбапе

Френската легенда Зинедин Зидан за пореден път засипа с комплименти своя сънародник Килиан Мбапе и заяви, че един ден би искал да бъде треньор на талантливия нападател. Бившият полузащитник бе на два пъти начело на Реал Мадрид, като успя да стигне до уникалното постижение да спечели Шампионската лига в три последователни кампании, но от две години е без работа, макар във времето да бе свързван с повечето големите отбори в Европа, включително и Пари Сен Жермен, чиято собственост е в момента нападателя. Почти всички пък в света на футбола са убедени, че в близко бъдеще Килиан ще облече фланелката на бившия тим на Зидан – Реал Мадрид. 

“Когато си треньор и има играч като него, разбира се, искаш да му бъдеш наставник.


Много неща могат да се случат обаче, може и да стане някой ден. Фланелката на Франция му стои отлично. Аз във всеки случай се възхищавам много на това, което той прави. Той играе футбол по красив начин и е много силен,” заяви легендарният бивш капитан на френския национален отбор.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол