Намери ни
To Top

В Ювентус се надяват на сериозна битка за Влахович, набелязаха цел на Ман Юнайтед за заместник

Ювентус се надява на сериозно наддаване и своеобразна война на трансферния пазар за своя нападател Душан Влахович, твърди “Гадзета дело Спорт”. Шефовете на “старата госпожа” се надяват да могат да вземат възможно най-висока сума за сърбина, когoто привлякоха от Фиорентина za 81 милиона през януари 2022-а година. 

На “Алианц Стейдиъм” не са особено доволни от представянето на играча, като са на мнение, че той не се развива според очакванията. Влахович записа 27 мача с 10 гола и 2 асистенции през последния сезон в Серия А, но в не малка част от двубоите влизаше от скамейката.


Интерес към играча проявяват от Челси, Байерн (Мюнхен) и Атлетико Мадрид. 

Италианското издание допълва, че в Ювентус вече са набелязали за негов заместник Расмус Хьойлунд от Аталанта. 20-годишният датчанин впечатли с изявите си през миналия сезон и записа 9 гола и 4 асистенции в 32 мача в първенството. Той е обект на интерес и от страна на Манчестър Юнайтед, но медиите твърдят, че цената, която са му поставили от ръководството на Аталанта, е около 80 милиона. Въпреки това повечето информации гласят, че те най-вероятоно ще са склонни да преговарят и да намалят тази сума.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол