Намери ни
To Top

Шефовете на Реал Мадрид и Интер се срещат за Лаутаро Мартинес

Ръководството на Реал Мадрид ще се срещне в следващите дни с колегите си от Интер, за да обсъдят евентуален трансфер на Лаутаро Мартинес, съобщава “АС”. Испанското издание твърди, че аржентинецът е виждан като алтернатива на Килиан Мбапе, ако в крайна сметка от “Сантиаго Бернабеу” решат, че не могат да си осигурят подписа на французина. 

“Лос бланкос” имат остра нужда от централен нападател след напускането на Карим Бензема, който така или иначе бе без сериозна алтернатива през последната кампания, в посока Саудитска Арабия. До момента от Реал успяха да привлекат Хоселу от Еспаньол.


Той показа добри реализаторски качества през миналия сезон и записа 16 гола в 34 мача в Ла Лига, макар че “папагалчетата” изпаднаха. 

Въпреки това Карло Анчелоти настоява пред Флорентино Перес да бъде взет качествен голаджия, за да бъдат преследвани успешно високите цели на ръководството. Разбира се, Килиан Мбапе остава цел номер едно за атаката на тима, но от Реал имат сериозни резерви към плащането на над 150 милиона евро за играч, който само след година ще е свободен агент.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол