Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot457472.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кулибали ще дава част от парите, които получава в Саудитска Арабия, за благотворителност – Sportove
Намери ни
To Top

Кулибали ще дава част от парите, които получава в Саудитска Арабия, за благотворителност

Защитникът на Челси и на националния отбор на Сенегал Калиду Кулибали разкри причината да се съгласи да премине в Ал-Хилал от Саудитска Арабия. Бранителят каза, че смята да похарчи парите, които ще получи от новия отбор, за благотворителност в родината си Сенегал. 

„Не отричам, че това е договор за много пари. Сумата повлия на решението ми, но по този начин ще мога да издържам цялото си семейство и да помагам на проекти в Сенегал, които са насочени към младите хора.


Започнахме да строим и клиника в селото на родителите ми“, каза Кулибали. 

Според пресата трансферът на Кулибали в Саудитска Арабия е на стойност 23 милиона евро. 32-годишният сенегалец ще играе в Ал-Хилал с екип с номер 3. Това е най-успешният клуб в Саудитска Арабия и в Азия, като е спечелил 66 трофея и държи рекорда с 18 шампионски титли в страната си.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558