Намери ни
To Top

Неймар с оферта от Саудитска Арабия

Неймар е поредната звезда, която може да заиграе в Саудитска Арабия. Според “Атлетик” бразилецът вече е получил конкретна оферта. Той има договор до лятото на 2025 г., а огромната му заплата прави негов трансфер доста сложен.


Саудитите обаче нямат проблем с това и са отправили примамливо предложение към бразилеца.

Интерес към Неймар има и от Челси, но лондончани не са готови с оферта за него. Те изчакват продажбата на някои играчи, за да видят с каква сума ще разполагат за лятна селекция. Очаква се Кай Хавертц, Матео Ковачич и Мейсън Маунт да бъдат продадени. Калиду Кулибали и Едуар Менди също напускат клуба и са близо до преминаване в клубове в Саудитска Арабия.

Пари Сен Жермен по принцип няма проблем да се раздели с нападателя, но след напускането на Лионел Меси и неясното бъдеще на Килиан Мбапе имат някои колебания. Пристигането на Луис Енрике за треньор може да промени нещата, тъй като двамата работиха отлично в Барселона. Самият Неймар също е готов да напусне, но на този етап няма желание да ходи в Саудитска Арабия.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол