Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot457223.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тартор предупреди Люка Ернандес да не стъпва в ПСЖ – Sportove
Намери ни
To Top

Тартор предупреди Люка Ернандес да не стъпва в ПСЖ

Пари Сен Жермен е близо до привличането на френския национал Люка Ернандес от Байерн (Мюнхен), но не всички в столицата изглеждат щастливи. Очертават се проблеми за защитника, свързани с привържениците на клуба.

Роман Мабий, председателят на една от най-известните фракции сред феновете – „Collectif Ultras Paris”, отправи следното предупреждение към Ернандес: “Не си добре дошъл, марсилецо. И ще направим така, че да разбереш”.


Изглежда, че причината за недолюбването е свързана с факта, че Люка Ернандес е роден в ненавижданата от ултрасите на ПСЖ Марсилия.

Самият защитник на Байерн никога не е играл за Марсилия, но пък това е правил баща му Жан-Франсоа Ернандес, който има два сезона за местния тим. Таткото и неговите синове – Люка и Тео Ернандес, обаче не поддържат контакт от 12 години насам.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558