Намери ни
To Top

Барселона с амбициозна, но и нереалистична цел в рамките на седмицата

В Барселона продължават трескаво да се опитват да се разделят с футболисти, които не считат за важни за клуба. “Спорт” уточнява, че каталунците са си поставили амбициозната цел до края на седмицата да приключат взаимоотношенията си четирима играчи – Клеман Лангле, Самюел Юмтити, Сержиньо Дест и Алекс Коладо.

Нито един от тях не беше на “Спотифай Камп Ноу” през изминалия сезон, тъй като бяха преотстъпени – Лангле в Тотнъм, Юмтити в Лече, Дест в Милан и Коладо в Елче. Проблемът за Барса, че сега и четиримата би трябвало да се завърнат в клуба от 1 юли, тъй като имат действащи контракти с клуба.


Ръководството на шампионите пресмята, че приключване на взаимоотношенията и с четиримата ще спести на клуба 50 млн. евро от бъдещи заплати. Нереалистичен обаче изглежда планът всички те от другата седмица да нямат нищо общо с Барса, защото интересът към тях не е кой знае какъв. Каталунците искат 10 млн. за Лангле, интерес към Юмтити има от Лион, а за Коладо и Дест не се виждат кандидати.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол