Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед променя трансферните си цели

Манчестър Юнайтед няма намерение да позволява да бъде изнудван за големи трансферни суми това лято. “Червените дяволи” най-вероятно ще се откажат от преследването на Мейсън Маунт, след като последната им оферта бе отхвърлена от Челси. Лондончани не приеха предложение за 55 милиона лири плюс 5 милиона в бонуси, въпреки че договорът на Маунт изтича след една година.

Преговорите на Ман Юнайтед с Айнтрахт също не вървят добре.


Германският клуб иска около 100 милиона евро за нападателя, а това е сума, която “червените дяволи” няма да извадят за френския национал. Приоритет в селекцията е привличането на нападател, но клубът не е готов да даде огромна сума за играч на този пост, каквато например ще изисква спрягания по-рано през лятото Виктор Осимен от Наполи.

Сега от клуба от “Олд Трафорд” са се насочили към Мойсес Кайседо. Еквадорският национал е оценяван от Брайтън на около 80 милиона лири. Фаворит за подписа му обаче е Челси. Халфът има устна договорка с мениджъра Роберто Де Дзерби да бъде пуснат да си тръгне това лято, след като през зимата бе близо до трансфер в Арсенал. Кайседо има договорка за личните си условия с Челси, който по-рано този месец предложи за него 60 милиона, но тази оферта бе отхвърлена.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол