Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot456528.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА взима още един ляв бек – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА взима още един ляв бек

ЦСКА – София ще привлече още един ляв бек до затварянето на летния трансферен прозорец, твърди „Тема Спорт“. Както е известно, буквално до часове „червените“ трябва да представят крайния защитник Сейни Санянг за ново попълнение на тима. 20-годишният играч идва от гамбийския Хоукс ФК, като е бил харесан по време на завършилото наскоро световното първенство за младежи до 20 г.

След като Брадли де Нойер имаше дисциплинарни проблеми, а след това получи и тежка контузия, Саша Илич използваше Тибо Вион по левия фланг.


Това обаче не е номиналната позиция на французина, който е и десничар. В Борисовата градина искат да привлекат опитен футболист с профила на Де Нойер, който да е титулярна опция за този пост, а Санянг да бъде негова алтернатиа. 

Той завърши световното първенство в Аржентина с доста солидно постижение, като попадна на пета позиция по създадени положения с общо 10 в четирите си участия. Левият бек игра пълни 90 минути във всички двубои на тима в надпреварата. Страната се представи доста силно, като в груповата фаза победи Хондурас и Франция с по 2:1 и направи нулево равенство с Южна Корея преди в 1/8-финалите да отпадне от бъдещия шампион Уругвай след поражение с 0:1.

Освен на световното за младежи Санянг участва на още един голям форум с Гамбия през тази година – Купата на Африка, където страната достига финал. Левият бек е титуляр в 5 от 6-те срещи и се отчита с една асистенция.

Левият защитник и централният нападател Майкъл Естрада са очаквани до часове в София, за да уредят документите си и да получат визи за пътуване в Австрия, където ще се проведе летният лагер на ЦСКА – София. В първите дни от кампа „червените“ очакват и още попълнения. 

Към момента единственият нов е вратарят Марин Орлинов, който ще е трета опция под рамката, а съвсем скоро ще обявят Санянг и Естрада.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558