Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед има свой план за Райс

Халфът на Уест Хам Деклан Райс се превръща в един от най-желаните футболисти от клубовете от Премиър лийг през летния трансферен прозорец. Арсенал и Манчестър Сити вече отправиха оферти за капитана на лондончани. Според „Дейли Мейл“ Манчестър Юнайтед също иска полузащитника, като клубът от „Олд Трафорд“ има свой план как да убеди Уест Хам. Изданието твърди, че „червените дяволи“ вече са отправили запитвания за Райс в последните дни.


Офертата, която Манчестър Юнайтед планира да изпрати, е за 40 милиона паунда плюс двама играчи. Това са капитанът Хари Магуайър, към когото Уест Хам имаше интерес още през зимата, 21-годишният Антъни Еланга.

Манчестър Юнайтед продължава да прави опити да привлече и халфа на Челси Мейсън Маунт. Вчера „Гадзета дело Спорт“ информира, че Николо Барела от Интер също е вариант за „червените дяволи“. Фред, Дино ван де Беек и Скот Мактоминей пък са полузащитниците от настоящия състав, който най-вероятно ще бъдат продадени. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол