Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot456204.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Юнатйед се включва в битката за Барела – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Юнатйед се включва в битката за Барела

Манчестър Юнайтед продължава търсенето на нов централен халф, като в клуба са насочили поглед към плеймейкъра на Интер Николо Барела. „Червените дяволи“ са готови да влязат в битка за подписа на 26-годишния футболист, който е желан от още няколко клуба от Англия, пише „Гадзета дело Спорт“.

Барела попадаше в трансферните планове и на Нюкасъл, но по всичко личи, че „свраките“ ще вземат Сандро Тонали от Милан и ще се откажат от него. Ливърпул също се интересува от италианския национал, но мърсисайдци в момента не разполагат с особено големи финансови възможности.


Така Юнайтед се очертава дори като фаворит за подписа на халфа.

Твърди се, че Интер ще поиска около 80 милиона евро за един от най-важните си играчи в последните години. От Юнайтед обаче са склонни да дадат подобна сума, която е доста по-малка в сравнение с исканите от Уест Хам 115 милиона за Деклан Райс, който е друга цел на „червените дяволи“ за халфовата линия.

Барела бе привлечен в Интер от Каляри през 2020 година за 32,5 млн. евро. Той обаче бързо се превърна във важен играч за „нерадзурите“. До момента той има 187 мача, 20 гола и 44 асистенции за клуба, като през това време той спечели 1 титла, 2 купи и 2 Суперкупи на Италия. Освен това той е и национал на страната си с 44 мача и 8 гола на сметката си, като със „Скуадра адзура“ стана и европейски шампион през 2021 година.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558