Намери ни
To Top

Предлагат Дони ван де Беек на Моуриньо

Халфът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е бил предложен на водения от Жозе Моуриньо Рома. 26-годишният нидерландец така и не успя да се наложи на „Олд Трафорд“, след като бе привлечен от Аякс срещу 35 милиона паунда през 2020 година. Той за кратко игра под наем и в Евертън, където също не успя да покаже качествата си. Сега Ерик тен Хаг прави всичко възможно да се освободи от играчите, които не влизат в плановете му, като същевременно с тяхната продажба ще успее да си осигури по-голям бюджет за нови попълнения.


Дони ван де Беек има договор с Юнайтед за още две години, а според „Скай спортс“ в Рома са склонни да вземат нидерландеца, но само под наем, без да рискуват с постоянен негов трансфер на този етап.

На „Олимпико“ вече играят други двама бивши играчи на Манчестър Юнайтед – Крис Смолинг и Неманя Матич.

Ван де Беек пропусна втората половина от сезона заради контузия в коляното, получена още в началото на януари. Преди три седмици той вече започна да тренира с топка, за да бъде напълно готов за началото на предсезонната подготовка.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол