Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot455472.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Зверска битка за подписа на Никола Миротич – Sportove
Намери ни
To Top

Зверска битка за подписа на Никола Миротич

Най-скъпоплатеният баскетболист в Европа към момента – Никола Миротич, по всяка вероятност ще напусне Барселона след края на сезона. По последни информации към крилото проявяват интерес някои от най-добрите отбори на Стария континент – Монако, Олимпия Милано, Цървена звезда и Партизан. Италианците са готови да сложат 3 милиона евро на масата годишно за черногореца с испански паспорт, а пък за “звездашите” се знае, че са готови да предложат 2.7 милиона евро на баскетболиста.


Източници на Eurohoops съобщават, че ръководството на Олимпия и представителите на Миротич вече са влезли в контакт. Същото се отнася и за шефовете на Монако, които желаят да видят бившия играч от НБА в Княжеството.

Преди да се стигне до какъвто и да е трансфер трябва да завърши сезонът в испанското първенство, а Миротич има огромният шанс да се сбогува с Барселона с трофей. Каталунците водят с 2-0 победи във финалната серия с Реал Мадрид, като третият двубой ще се проведе тази вечер в столицата.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558