Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot454862.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съставите на Нидерландия и Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Съставите на Нидерландия и Италия

Нидерландия и Италия се изправят в битка за третото място на Лигата на нациите. На полуфиналите „лалетата“, които са домакините на финалите, загубиха с 2:4 от Хърватия след продължения, а тимът на Роберто Манчини отстъпи с 1:2 на Испания. Италианците нямат загуба в последните седем мача срещу този съперник.

Манчини е направил цели седем промени от мача с Испания.


В атака ще действат Распадори, Ретеги и Ньонто, които бяха на пейката предишния двубой. Защитникът на Торино Алесандро Буонджорно ще направи своя дебют, а Марко Верати се завръща в халфовата линия.

В тима на Нидерландия има само една промяна. Ноа Ланг, който влезе като резерва срещу Хърватия и вкара гол, сега е сред титулярите за сметка на Тюн Коопмайнерс.

НИДЕРЛАНДИЯ – ИТАЛИЯ

НИДЕРЛАНДИЯ: Бийлоу, Аке, Ван Дайк, Геертрюда, Дъмфрис, Симонс, Де Йонг, Вайфер, Ланг, Мален, Гакпо
ИТАЛИЯ: Донарума, Димарко, Буонджорно, Ачерби, Толай, Верати, Кристанте, Фратези, Распадори, Ретеги, Ньонто


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558