Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot454550.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Обявиха програмата на Спартак (Пд), клубът повече няма да домакинства на стадион „Пловдив“ – Sportove
Намери ни
To Top

Обявиха програмата на Спартак (Пд), клубът повече няма да домакинства на стадион „Пловдив“

Стана ясна програмата за лятната подготовка на Спартак. Отборът се събира за първа тренировка на 29 юни. Подготовката ще се води изцяло в Пловдив. Уредени са няколко контролни срещи:

На 8 юли с Хебър II; на 15 юли с Димитровград; на 19 юли със Саяна; на 22 юли с Локомотив (Пловдив) II; на 29 юли с Родопа.


Преди дни също така стана ясна една новина, която пряко засяга любимия ни Спартак. От Общината са информирали клуба, че през идния сезон Спартак няма да може да домакинства на стадион „Пловдив“, тъй като вече има забрана за провеждане на официални срещи там. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558