Намери ни
To Top

Челси започва преговори за Кайседо до дни

Челси ще започне преговори с Брайтън за привличането на халфа Мойсес Кайседо до дни. Очаква се това да се случи в началото на следващата седмица, твърди трансферният гуру Фабрицио Романо.

Челси се конкурираше с Арсенал за подписа на 21-годишния еквадорец, но по последни данни „топчиите“ са се отказали от привличането му, като ще съсредоточат усилията си към Деклан Райс от Уест Хам. Така „сините“ остават основният кандидат за подписа на халфа, като вече са в напреднали преговори със самия играч и остава да се уточнят последни детайли, преди да стартират и разговорите с Брайтън относно цената му.


Твърди се, че „чайките“ ще поискат около 80 милиона евро за правата на този играч, но от Челси са готови да извадят подобна сума. Според Романо е „абсолютно сигурно“, че Кайседо ще напусне „Американ Експрес Стейдиъм“, а най-вероятната му дестинация ще бъде именно „Стамфорд Бридж“.

Кайседо направи изключително силен сезон с екипа на Брайтън и помогна на тима да завърши на рекордното 6-о място в Премиър лийг и за пръв път в историята си а играе в Европа. Той изигра 43 мача във всички турнири, в които записа 1 гол и 1 асистенция. Футболистът може да е полезен и заради своята поливалентност, като освен в средата на терена, може да играе успешно и като десен бек, където се подвизаваше в няколко мача в края на сезона.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол