Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot453872.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рафа Бенитес може да оглави Салернитана – Sportove
Намери ни
To Top

Рафа Бенитес може да оглави Салернитана

Рафаел Бенитес е пред завръщане в Италия. Испанският специалист може да оглави тимът на Салернитана, предава сайтът football-italia.net.

Преди няколко дни се заговори, че Бенитес може да оглави отново отборът на Наполи, но сега спекулациите го изпращат в тима на Салернитана, за чийто настоящ треньор – Пауло Соуса, се заговори, че може да поеме треньорския пост на стадион “Диего Армандо Марадона”.

Рафа Бенитес за последно ръководи отборът на английския Евертън, от където бе уволнен в началото на 2022 г.


Испанският специалист има не малък опит на “Ботуша”, където ръководи Интер през 2010 г. за кратко и после бе начело именно на Наполи между 2013 и 2015 г.

При престоя си в Неапол той спомогна за израстването на отбора и дори в първия си сезон го класира на третото място в Серия “А”, което по онова време даваше право на отборите от “ботуша” да участват в плейофите за влизане в Шампионската лига. Бенитес обаче загуби баража срещу испанския Атлетик Билбао с общ резултат 2:4 и трябваше да се примири с участие в Лига Европа. На следващия сезон Бенитес класира Наполи на петото място в италианското първенство, след което си тръгна от клуба.

Испанският специалист не през последните дни в Италия и каза пред местните медии, че го очаква интересен проект. Дали той ще е свързан със Салернитана или друг отбор от Италия, съвсем скоро ще разберем.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558