Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot453814.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нюкасъл се отказва от Брозович – Sportove
Намери ни
To Top

Нюкасъл се отказва от Брозович

Нюкасъл вече не се интересува от халфа на Интер Марсело Брозович, твърди “Гадзета дело Спорт”. “Свраките” отправиха запитване за него преди няколко седмици, но са решили да не отправят официална оферта.

“Нерадзурите” обаче са готови да се разделят с 30-годишния хърватин и се оглеждат за негов заместник. Те са готови да пуснат Брозович, ако пристигне оферта на стойност 25 милиона евро.


Той има договор с клуба до юни 2026 г. Интерес към него има от Саудитска Арабия.

Една от целите на Интер е Сергей Милинкович-Савич, но Лацио ще иска сериозна сума за него и е малко вероятно той да премине на “Сан Сиро”. По-реалистична цел е Давиде Фратези от Сасуоло.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558