Намери ни
To Top

Ръководствата на Челси и Интер насрочиха среща в следващите дни, за да обсъдят трансферните цели

Ръководни фактори от Челси и Интер са провели разговор вчера и са насрочили среща през тази седмица, на която да обсъдят играчите, към които всеки един от двата отбора има. Италианският журналист Фабрицио Романо твърди, че една от основните теми ще бъде Калуду Кулибали. Бившият бранител на Наполи пристигна на “Стамфорд Бридж” през миналото лято, но не се представи на очакваното ниво и сега е готов да напусне. “Нерадзурите” пък проявяват сериозен интерес към него, като го виждат като идеален заместник на Милан Шкриняр.


Естествено, няма как да бъде подмината и темата с бъдещето на Ромелу Лукаку. Нападателят трябва да се завърне в Челси след наем в Интер, но иска да направи постоянен трансфер на “Джузепе Меаца”. Италианците също искат да го задържат, но не биха могли да си позволят да похарчат много за трансферна сума и високата заплата на играча.

Третата тема между двете ръководства най-вероятно ще бъде интереса на Челси към вратаря на интер Андре Онана. Лондончани са харесали бившия страж на Аякс за заместник на Кепа Арисабалага и Едуард Менди. На “Стамфорд Бридж” са готови да се разделят с всеки един от двамата вратари, за да финансират част от сумата по привличането на Онана.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол