Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot453570.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Сити празнува спечелването на требъла (следете на живо тук) – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Сити празнува спечелването на требъла (следете на живо тук)

Тази вечер играчите и всички в Манчестър Сити ще отпразнуват с парад по улиците на града спечелването на впечатляващия требъл в края на сезон. Футболистите на “гражданите” триумфираха с титлата в Премиър лийг, Купата на Англия, а в събота вечер надиграха и Интер в сблъсъка за трофея в Шампионската лига. 

По този начин подопечните на Пеп Гуардиола успяха да изравнят и знаменитото постижение на своите градски съперници от Манчестър Юнайтед, което допълнително подслади успехите на тима. 

Веднага след спечелването на трофея в Истанбул те отлетяха за Ибиза, където също празнуваха цяла нощ, но днес ще могат да го направят и пред хилядите си фенове, които ще се стекат по улиците на града. Парадът на Манчестър Сити ще започне в 18:30 местно време (20:30 българско).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558