Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot453534.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кордоба зарадва „синя“ България – Sportove
Намери ни
To Top

Кордоба зарадва „синя“ България

Защитникът на Левски Хосе Кордоба вече е възстановен напълно от контузията си и ще бъде на линия за старта на подготовката на „сините“ за новия сезон.

„Край на сезона. Вече съм възстановен за следващия. Ще се завърнем по-силни.


Благодаря на феновете за подкрепата. Само Левски“, написа футболистът от Панама в профила си в „Инстаграм“.

View this post on Instagram

A post shared by José A. Córdoba ???????? (@joseacordobaa)

Хосе Кордоба изигра последния си мач за Левски на 8 април при победата над Локомотив (София) с 1:0, като се контузи преди дербито с ЦСКА. Той поднови тренировки с отбора на Елин Топузаков преди месец, но мускулната му травма се оказа по-сериозна и той трябваше да пропусне всички мачове на Левски до края на сезона.

Към Кордоба имаше сериозен интерес от клубове от чужбина и не е изключено той да бъде продаден от Левски през лятото.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558