Намери ни
To Top

Дунав II (Русе) изпълнява предназначението си

Вторият отбор на Дунав (Русе) финишира на 11-о място в току що приключилия сезон на Североизточната Трета лига. Кампанията беше дебют за младите му състезатели в мъжкия футбол. Треньорът Ивайло Кирилов коментира пред Sportal.bg случващото се в поверения му тим.


 

„Този отбор беше сформиран с приоритетната цел да изгражда и развива млади футболисти, които да се интегрират в представителния отбор на клуба. Да привикват с напрежението в мъжкия футбол. Искам твърдо да подчертая, че всички трябва да заслужат мястото в представителния тим. Това, че са израсли в нашата школа не им дава предимство. Напротив, необходимо е да демонстрират нужния потенциал и желание за развитие. Смятам, че вървим възходящо и вече има резултати.Кристиян Господинов, Анджело Димитров, Георги Петков, вратаря Даниел Николов вече са част от първия отбор. Има и други момчета, които скоро ще са там, като например Радослав Великов. Резултатите на Дунав II в първенството на Североизточната Трета лига са от второстепенно значение. Дори след като си осигурихме оставането в групата, дадохме шанс на още по-малки момчета. Категорично имат потенциал. През следващия сезон ще работим с тях за изграждането и развитието им. Очаквам, тези, които дебютираха през завършилия вече сезон, да се представят по-добре в следващият“.  


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига