Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/dcb8972faf64be105eeaa2e288d25dad.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Роналдо с култов SMS към красивата Ади! От хотелска стая в центъра, той и написа: Мила,… – Sportove
Намери ни
To Top

Роналдо с култов SMS към красивата Ади! От хотелска стая в центъра, той и написа: Мила,…

Пикантна подробност от личния живот на Криастиано Роналдо излезе наяве. Асът на Реал, от хотелска стая в центъра, е отправил култов SMS към красивата Ади. Самата тя споделя подробности за случката.

„Един ден получиш SMS от Роналдо.


Кристиано се намираше в хотел в центъра на столицата. Беше се обърнал мило към мен, но също така пишеше, че трябва да побързам, защото е на тренировка. За няколко минути стигнах до него. После се отдадохме на ласки, а след това Роналдо замина на тренировка зареден с енергия“.

Изповедта е на Мис Дупе 2015 Андреса Ураш, като тя визира приключения в Мадрид. През миналата година Роналдо гостува и в центъра на София и редица негови почитателки и фенове се питат дали в хотелската му стая в България също са се случвали интересни неща.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558