Намери ни
To Top

Левски пак чака Курдов

„Левски“ днес има шанс да се доближи на точка от лидерите в класирането „Лудогорец“ и „Литекс“. Разградчани и ловчанлии направиха 1:1 и нито един от тях не успя да дръпне напред. „Сините“ могат да започнат да дишат във врата на водачите при победа над „Ботев“. Домакините от „Подуяне“ са амбицирани да се реваншират на своите фенове заради слабото представяне за купата срещу „Поморие“, когато само късметът при дузпите ги прати в следващия етап.


Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев има пред себе си голямата дилема дали отново да се довери на нападателя Атанас Курдов. Таранът записа много слаби мачове от началото на сезона, а върхът на всичко бяха пропуските му за купата. Курдов изпусна три чисти положения, които можеха да решат бързо изхода от двубоя с Поморие“. Преди това пък спортният директор на „сините“ глоби нападателя заради несериозното му отношение. Върхът на всичко бе пропусната дузпа от Наско в мача в Бургас.

За нападателя има още една лоша новина. „Сините“ фенове дават последен шанс на Курдов да заслужи уважението и подкрепата им. Ултрасите ще свалят доверието си към него, ако нападателят продължи с яловите си изпълнения и срещу „Ботев“ днес. В сектор „Б“ са бесни на Атанас, че само разхожда легендарната фланелка с №9. Сред феновете дори се прокрадва идеята да искат от клуба да сменят номера на Курдов, ако мисли така да играе без желание, съобщава „7 дни спорт“.

Ощр от категория Трансфери