Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot450392.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
След провала треньорът на Аякс последва съдбата на изпълнителния директор – Sportove
Намери ни
To Top

След провала треньорът на Аякс последва съдбата на изпълнителния директор

Останалият извън Шампионската лига Аякс се раздели и с треньора си Джон Хейтинга. Решението на ръководството идва броени дни, след като от клуба си тръгна и досегашният изпълнителен директор Едвин ван дер Сар.

Грандът от Амстердам финишира трети в първенството на Нидерландия, което беше достатъчно само за класиране за Лига Европа. Това обаче е равносилно на провал за стандартите на клуба.


Хейтинга изпълняваше функциите на старши треньор на първия тим само от януари насам, когато беше уволнен Алфред Шрьодер.

Директорът на Аякс по футболните въпроси Свен Мислинтат благодари на Хейтинга, отбелязвайки, че при идването му отборът е бил пети в таблицата.

“Стигнах до заключението, че Аякс се нуждае от по-опитен треньор”, обясни Мислинтат.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558