Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot450186.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Христо Янев: Ще се бием до последната капка кръв – Sportove
Намери ни
To Top

Христо Янев: Ще се бием до последната капка кръв

Старши треньорът на Пирин Христо Янев остана много доволен от показаното от своите футболисти в мача срещу Берое. „Орлетата“ стигнаха до ценна точка дълбоко в добавеното време и запазиха интригата за това кой ще играе бараж за оцеляване в елита за последния кръг.

„Много съм доволен. Поздравявам футболистите за начина, по който извадиха мача.


Изключително важна точка за нас. Съдбата си прави много лоши шеги с отборите, които се борим за оцеляване. Последният кръг ще бъде много интересен. Апелирах момчетата да покажат характер и дух и те го направиха. В по-голяма част бяхме по-добрият отбор на терена, което много ми се понрави. Това, че не се отказахме до последно и търсихме гола, е показателно за това с какво се справяме през цялата година. Трябва да продължим – остава една крачка, която ще бъде важна за клуба, за града и за отбора. 

Това, което се случи след края на мача, не мога да го приема. Ние сме професионална лига. Нека после послужим за пример на всички отбори в България какви неща не трябва да допускаме на терена, защото бяхме на косъм от ексцесии.




Контролирахме събитията на терена. Оставихме много пространства на Берое в много ситуации, но те бяха продиктувани от това, че търсихме изравнително попадение. Показахме самочувствие, класа и желание за победа.




Спартак (Варна) има своето място в Първа лига. Всеки един от нас на терена гори. Много е трудно да се справяш в компанията на толкова добри треньори, постигнали толкова много в нашия футбол. Когато излизаме да играем, сме длъжни да покажем най-доброто. Апелирам да запазим спокойствие и концентрация. Всичката тази борба до този момент си заслужава. Не сме стигнали толкова далеч, за да се откажем. Ще се бием до последната капка кръв“, сподели Янев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558