Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot449788.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
И в Испания може да вали дъжд – Sportove
Намери ни
To Top

И в Испания може да вали дъжд

Дъждът се оказа важна част от финалната част на Гран При на Монако в неделя, като преваляванията бяха много по-малко от очакваното. А този уикенд до Барселона може отново да вали и ще е интересно как това ще се отрази на програмата на отборите във Формула 1.

За петъчните свободни тренировки шансът за дъжд е 24 процента, като се очаква да е облачно и температурата на въздуха да достигне 24 градуса. За събота и неделя обаче шансовете за дъжд стават по-големи.


За събота следобед и съответно – за квалификацията, прогнозата предвижда кратки превалявания и 40% шанс за дъжд. На 25% пък е оценен шансът за дъжд с гръмотевична буря.

За неделя шансът да вали нараства на 50%, като в следобедните часове можем да станем свидетели на нещо подобно като това, което видяхме в Монте Карло в края на надпреварата. Дали пък няма да гледаме Гран При на Испания на дъжд, за първи път от 1996 година насам?

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558