Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot449576.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вердер ще направи всичко възможно, за да задържи голмайсторът на Бундеслигата – Sportove
Намери ни
To Top

Вердер ще направи всичко възможно, за да задържи голмайсторът на Бундеслигата

Треньорът на Вердер Бремен Оле Вернер заяви, че клубът ще направи всичко възможно, за да задържи нападателите Никлас Фюлкруг и Марвин Дукш, предаде ДПА. Филкрюг завърши на първото място сред голмайсторите в Бундеслигата, което раздели заедно с Кристофър Нкунку. Двамата имаха по 16 гола. 

„Надяваме се и двамата да останат, защото са изключително важни.


Ще направим всичко възможно да ги задържим“, каза треньорът. Двамата нападатели имат общо 28 гола през сезона в Бундеслигата. „Двамата са много амбициозни и играят футбол на високо ниво“, обяви Вернер. 

В първия си сезон след завръщането в Бундеслигата Вердер Бремен завърши на 13-о място. Отборът още не си е поставил цели за следващия сезон. „Това е въпрос, на който може да се отговори, след като стане ясно какъв ще е съставът ни и как ще започне сезонът“, каза още Оле Вернер.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558