Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot449430.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Президентът на Рилски се заяде с ЦСКА: Тази зала им е голяма, те имат 20 фена – Sportove
Намери ни
To Top

Президентът на Рилски се заяде с ЦСКА: Тази зала им е голяма, те имат 20 фена

ЦСКА грабна бронзовите медали в Националната баскетболна лига, след като победи категорично в два мача Рилски спортист в серията за третото място. Това явно не се хареса особено на президента на тима от  Самоков инж. Петър Георгиев, който нападна „армейците“ след края на сблъсък №2 в тяхната зала в столицата.

„Някои отбори не играят феърплей спрямо останалите, защото до Нова година играят с един състав, а след Нова година взимат скъпи играчи и обръщат първенството.


Това не е добре за баскетбола. Разбира се, че и ние можехме да направим такова нещо, обаче е в интерес на феърплея, ако играеш през целия сезон със същия състав. Да изгоня трима души от тези, които са играли, и да взема трима с по-високи заплати и да разваля всичко? 

В тази зала тук, в която не трябва да се играе баскетбол. Виждате, метални винтове – такава зала в света няма. Да се играят полуфиналите и финали, след като имаме правилник, в който пише, че в зала под 500 човека не може да се играе баскетбол. За тая публика, която имат ЦСКА, и тази зала е голяма, защото имат 20 души.“, каза Георгиев.

Цялото интервю с президента на Рилски спортист, вижте – ТУК!

Снимка: НБЛ

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558