Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot449232.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фирмино и Милнър излизат за последния си мач с екипа на Ливърпул – Sportove
Намери ни
To Top

Фирмино и Милнър излизат за последния си мач с екипа на Ливърпул

След като Ливърпул загуби шансове да се добере до място в топ 4, мърсисайдци завършват сезона с формално гостуване на Саутхамптън. За „светците“ отдавна стана ясно, че ще играят в Чемпиъншип през следващия сезон, а тимът на Юрген Клоп не може да бъде изместен от петата позиция и през следващата кампания ще играе в групите на Лига Европа.

Ливърпул е в серия от 10 поредни срещи без загуба, докато Саутхамптън не познава успеха в 12 последователни мача.

Рубен Селес за последно ще води „светците“ днес.


Роберто Фирмино и Джеймс Милнър започват като титуляри в последния си мач с екипа на Ливърпул. Куивин Келъхър стартира на вратата, а Джо Гомес, Жоел Матип и Костас Цимикас са част от защитата на мърсисайдци. Диого Жота и Мохамед Салах за партньорите на Фирмино в предни позиции.

Саутхамптън: Маккарти, Уокър-Питърс, Лянко, Беднарек, Брой, Уорд-Праус, Лавия, Алкарас, Уолкот, Елионуси, Сюлемана

Ливърпул: Келъхър, Гомес, Матип, Цимикас, Александър-Арнолд, Фабиньо, Милнър, Джоунс, Салах, Жота, Фирмино


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558