Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot449061.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Моуриньо отказа да говори пред медиите след загубата от Фиорентина – Sportove
Намери ни
To Top

Моуриньо отказа да говори пред медиите след загубата от Фиорентина

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отказа да застане пред медиите на пресконференцията след загубата от Фиорентина (1:2). Това поражение окончателно сложи край на надеждите на „вълците“ за топ 4 и класиране за Шампионската лига през първенството. Все пак те ще имат още един шанс да го направят, ако спечелят Лига Европа.

Не е ясно каква точно е причината, но освен Моуриньо и всички играчи на Рома не говориха пред медиите.


Твърди се, че това е било по изрично нареждане на Специалния. Вероятно това е, за да запазят пълна концентрация за предстоящия финал със Севиля в Лига Европа в сряда.

Иначе Жозе получи жълт картон по време на мача за спор със съдиите и това ще означава, че няма да води отбора в последния мач за сезона в Серия „А“ срещу Специя. Другата лоша новина за „вълците“ бе, че Стефан Ел Шаарауи напусна терена контузен и не е ясно колко сериозен е проблемът и дали ще се възстанови до сряда за финала.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558