Намери ни
To Top

Джордан Тъкър: Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата

Джордан Тъкър говори след първия мач от финалите на Националната баскетболна лига между Черноморец и Балкан, който приключи при 87:74 в полза на ботевградчани. Най-резултатен в целия двубой бе Джордан Тъкър от състава на „акулите“ с 29 точки, въпреки че огромна част от тях паднаха преди почивката и не се оказаха решаващи за края на мача.

„Започнахме двубоя доста горещо. След това те отидоха на почивката с идеята да ме спрат и им се получи.


Имам проблеми с този отбор цяла година, мисля че това е най-добрият отбор, срещу който сме играли през сезона. Много уважение за тях, трябва да гледам мача отново и да видя какво можех да направя по-добре. Не изглеждаше, че някой има ритъм и затова реших да се опитам да донеса победата на момчетата. Не е егоизъм просто поех контрола над нещата, но понякога моята агресия води то това.

Тези момчета си играят вкъщи, те вкараха стрелбите си, а ние не. Не успяхме, както виждате от статистиката, те имат доста играчи, които отбелязаха днес. Двама или трима имаха много добър мач и просто трябва да играем по-концентрирано в следващия. Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата, а не просто че сме щастливи да сме тук. Мисля, че накрая ще се покаже кой играе най-силно. Виждаме се в шампионата по 3-4 пъти с тези отбори и всеки може да ни прочете добре, всичко ще се реши с това кой играе най-здраво и кой печели равностойните битки за топката. Според мен съм в добра форма, това е първият мач и ще гледаме видео от него, за да поправим грешките си.

Ощр от категория Баскетбол