Намери ни
To Top

Севиля 0:0 Реал Мадрид, начало на мача

Севиля и Реал Мадрид играят при резултат 0:0 в мач от предпоследния 37-ми кръг на Ла Лига. Реал Мадрид продължава да се бори за второто място в класирането с градския съперник Атлетико, докато Севиля се намира на 10-о място в класирането и със сигурност мислите на тима ще са насочени и към предстоящия финал в Лига Европа с Рома на 31 май (сряда).

Севиля се намира в добра серия от четири поредни мача без загуба в първенството. Наставникът Хосе Луис Мендилибар няма да може да разчита днес на наказаните Пап Гей и Хесус Навас.


 В състава на Севиля също има доста промени в сравнение с равенството с Елче в предишния кръг (1:1), като днес не стартират титуляри като Марко Дмитрович, Лоик Баде, Алекс Телеш, Юсеф Ен-Несири, Лукас Окампос и Маркос Акуня. Андалусийците ще разчитат в атака на Рафа Мир, подпомаган от Ерик Ламела, Брайън Хил и Папу Гомес.

Реал Мадрид днес ще играе без големите си звезди Карим Бензема и Винисиус, които са контузени. С травми са още Марко Асенсио и Мариано Диас, а Дани Карвахал е наказан. 

Така днес Карло Анчелоти е избрал Феде Валверде, Родриго и Дани Себайос в предни позиции за “лос бланкос”. В сравнение с победата над Райо Валекано титулярните си места отстъпват Карвахал, Начо, Рюдигер, Камавинга и Бензема, а вместо тях се появяват Лукас Васкес, Едер Милитао, Ферлан Менди, Дани Себайос и Аурелиен Чуамени.

СЕВИЛЯ (4-2-3-1): Буну; Монтиел, Гудел, Рекик, Акуня; Ракитич, Буено; Хил, Гомес, Ламела; Рафа Мир

РЕАЛ МАДРИД (4-3-3): Куртоа; Васкес, Алаба, Милитао, Менди; Кроос, Чуамени, Модрич; Валверде, Родриго, Себайос


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол