Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot448493.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Димитър Димитров: Сега ни предстои последен напън – Sportove
Намери ни
To Top

Димитър Димитров: Сега ни предстои последен напън

Играчът на баскетболния Балкан – Димитър Димитров, коментира очаквания си за предстоящата финална серия от НБЛ срещу тима на Черноморец, която започва на 27 май (събота). Играчът на шампионите сподели, че се чувства добре и каза, че се надява да помогне на отбора си да стигне до триумфа.

„Очаквам добра игра от нашия отбор и да вземем титлата. Говорихме си доста преди края на този сезон, в който имахме подеми, но и спадове.


Много е важно, че стигнахме дотук и сега ни предстои последен напън, за да вземем трофея. Аз се чувствам по-добре, вече тренирам с отбора. Надявам се да се включа пълноценно в серията. Очаквам публиката отново да ни подкрепя, както винаги досега. Това, което видях в продължение на пет сезона с Балкан. Надявам се дори да дойдат повече хора, все пак играем финал“, каза Димитров за клубния сайтн на отбора.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558