Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot448453.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Далот ще подпише нов договор с Ман Юнайтед съвсем скоро – Sportove
Намери ни
To Top

Далот ще подпише нов договор с Ман Юнайтед съвсем скоро

Десният бек на Манчестър Юнайтед Диого Далот ще подпише нов договор с клуба съвсем скоро, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. Двете страни са навлезли във финалната фаза на разговорите, които текат от няколко месеца. 

Интересно е, че португалецът започна сезона като твърд титуляр в състава на Ерик тен Хаг, но в последно време бе изместен от Аарън Уан-Бисака, който по-често започва от първата минута. Въпреки това той има 25 двубоя с 1 гол и 2 асистенции в Премиър лийг от началото на сезона, а записа и много добро представяне на Световното първенство в Катар с националния тим на “мореплавателите”.



Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558