Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot447887.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тунчев: Казах на играчите да не мислят за седмото място – Sportove
Намери ни
To Top

Тунчев: Казах на играчите да не мислят за седмото място

Наставникът на Арда – Александър Тунчев бе доволен от обрата на тима му срещу Ботев (Пловдив). Специалистът е на мнение, че напрежението от нужната победа е наляла олово в краката на играчите му през първата част. 

“Имаше голяма разлика между първото и второто полувреме за нас. Може би задължителната победа, която ни трябваше, наля олово в краката ни.


Казах на играчите да не мислят за седмото място. Ако ни е фиксидея става по-трудно. Ако можем, ще го направим. Смените много добре се включиха. Целият отбор започна да действа по-агресивно. Момчетата са показали, че имаме качества и трябва да сме по-уверени. Надявам се емоцията днес да пренесем и в следващия мач”, каза Тунчев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558