Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot447739.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Испанската полиция се похвали с арести на фенове на Валенсия, но и на привърженици на Атлетико – Sportove
Намери ни
To Top

Испанската полиция се похвали с арести на фенове на Валенсия, но и на привърженици на Атлетико

От националната полиция в Испания официално обявиха, че днес са задържали във Валенсия трима младежи заради тяхното расистко поведение по време на неделното домакинство на местния отбор срещу Реал Мадрид, когато беше обиждан нападателят на гостите Винисиус Жуниор.

Вчера от полицията съобщиха и за друг арест, отноово свързан с бразилската звезда, но отпреди няколко месеца. Органите на реда са задържали четирима души, които са заподозрени, че са направили публична „екзекуция“ на чучело на Винисиус. Твърди се, че през януари тази година задържаните са обесили на мост в Мадрид кукла, която е била облечена с екип с номер 20, с който играе бразилският национал.


Въпросният мост се намира на метри от тренировъчния комплекс на Реал.

Случката се разигра преди градско дерби на “лос бланкос” срещу Атлетико Мадрид, което навежда на мисълта, че става въпрос за акт на привърженици на “дюшекчиите”. На задържаните, които са поставили и плакат с надпис „Мадрид мрази Реал“, е повдигнато обвинение за престъпление от омраза, като се очаква да им бъдат повдигнати и други обвинения.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558