Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot447705.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Манчестър Юнайтед разочаровани от Марсиал, Тен Хаг дал зелена светлина за трансфер – Sportove
Намери ни
To Top

В Манчестър Юнайтед разочаровани от Марсиал, Тен Хаг дал зелена светлина за трансфер

В Манчестър Юнайтед губят търпение към Антони Марсиал и вероятността той да остане на “Олд Трафорд” през лятото е минимална, твърди английската преса на днешните си страници. Нападателят бе преследван от поредица от контузии през този сезон и има едва осем гола в 27 мача. Хората в клуба са разочаровани най-вече от поведението на играча и езика на тялото, който демонстрира. 

Французинът се включи добре след възстановяването си от поредицата от травми, но в последно време отново попадна в летаргия.


В събота той бе титуляр при победата над Борнемут, но бе сменен след по-малко от час игра. Острието дори не седна на скамейката на тима, а директно се отправи към съблекалните. Ерик тен Хаг също е дал своето съгласие за раздяла с играча, ако за него пристигне приемлива оферта. Очакванията са именно постът централен нападател да е приоритетен в селекцията на “червените дяволи” през лятото.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558