Намери ни
To Top

Гуардиола: Дали ще напусна при требъл? Питайте ме след това

Мениджърът Джосеп Гуардиола има уникален шанс да изведе своя Манчестър Сити до требъл след пореден много силен сезон на “гражданите”. Спечелването на титлата в Премиър лийг изглежда сигурно на 99%, а отделно отборът е на финали в Шампионската лига и ФА Къп.

В интервю за “Скай Спортс” испанецът беше запитан дали вдигането и на трите трофея сега няма да го накара да напусне клуба, след като вече ще е постигнал толкова много.

“Първо трябва да спечелим тези купи и чак след това може да ме попитате как се чувствам и какво мисля по този въпрос”, отговори Пеп.


Той побърза да уточни, че успехите в двата финала далеч не са сигурни. Съперник в този за Купата на Англия на 3 юни ще бъде Манчестър Юнайтед, а седмица по-късно предстои сблъсъкът с Интер в Истанбул.

“Казвате ли, че срещу нашия местен съперник Манчестър Юн ще ни бъде лесно? А какво ще се случи срещу италиански противник, който не е считан за фаворит? Мисля върху тези неща. Ако успеем, после ще ви кажа (какво мисля – б.р.).”

При победа над Челси в неделя Сити ще е шампион на Англия. Това може да стане факт още днес, ако Арсенал загуби от Нотингам Форест.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол